Recomanacions

CONSELLS IMPORTANTS

- L’organització demana a tots els participants que demostrin el compromís i el civisme necessari pel medi ambient no llençant deixalles pels camins.

- Si s’ha d’abandonar per accident o avaria, convindrà fer-ho en un control de l’itinerari. L’evacuació es farà tan aviat com es pugui.

- Si patiu un accident o trobeu algun participant accidentat notifiqueu-ho al control més proper o truqueu directament al TELÈFON D’EMERGÈNCIA 638 330 057 indicant el número de dorsal de l’afectat.

- Si voleu rebre massatges en acabar la prova, dutxeu-vos abans.

TEMA DEIXALLES

Molt important!

A causa de l’augment de deixalles que queden pels camins, molts ajuntaments denuncien aquesta situació amb raó i posen traves per donar els permisos de pas. Cal que tots feu una Selènika sostenible sense llançar deixalles. Si no us consciencieu, de poc serveix que l’organització recordi mitjançant senyals que no se n’han de llençar. Als controls ja es procura donar vitualles que no en generin … Si consumiu “productes dels vostres”, feu el favor de guardar els embolcalls i llençar-los en un control. Tant costa demostrar civisme i respecte pel medi ambient ?

 

deixalles

 

FEM SELÈNIKA AMB RESPECTE A LES PERSONES

 

Els ciclistes participants en la Marxa Selènika heu de tenir present que dissenyar un recorregut de 120 km.no és fàcil i comporta multitud de gestions.

A part dels permisos municipals, l’organització cada vegada troba més traves a l’hora de transitar pels camins i, hi ha propietaris a qui molesta el pas de curses com la nostra La raó de les seves queixes sovint és a causa de la brutícia que queda pels camins. Però el que més ens dol als organitzadors és trobar alguns propietaris disgustats perquè hi ha ciclistes maleducats que s’hi encaren i els esbronquen quan ocupen els camins amb màquines de treball agrícola o forestal.

Cal, doncs, que tots evitem enfrontaments verbals i que mostrem comprensió mútua, tolerància i respecte cap els propietaris que, en el fons, són a casa seva.

Ens hi juguem el futur de pedalades com la Selènika…