Index.

1997


Any

Kms

Participants

Homes

Dones

Abandonaments

-temps

+temps

Mitjana

Velocitat mitjana

1997

74

824

810

14

75

3h 57m

9h 38m

6h 21m

11,633km/h

Planell Pla 1997

Presentació:

Per primera vegada tinc l’honor de saludar tots els comensals que, any rera any, teniu el coratge d’aplegar-vos a Navarcles per degustar un plat a la carta per a "gourmets". Per sort, la gastronomia del BTT al nostre país és variada i rica, però aquest "Os de Selene farcit amb pujades i baixades del país", si bé resulta un xic difícil de pair per la seva pesada digestió, conté un alt valor moral i aporta un prestigi esportiu exquisit.

Jo, a més de ser un apassionat del ciclisme, són el "chef" de cuina que us prepara el menú de l’àpat més important dels que feu el dia de la SELENE: el dinar.

Al llarg dels controls de la ruta mengeu per recuperar forces i seguir endavant; però quan ja heu arribat al final, extenuats, amb cara d’esgotament i potser esmaperduts, jo us trec la pena de l’estómac i us ajudo a recuperar l’oremus.

Aleshores, quan us veig asseguts dinant i comentant anècdotes de després de la batalla, us puc assegurar que la plaça de Can Patoi emana un ambient de germanor especial, i en definitiva, respira com no ho fa la resta de l’any.

A mi m’agrada veure-us-hi allà fent la tertúlia, cofois i contents enmig d’una simfonia de veus i de rialles que denoten satisfacció. Tot plegat em fa pensar que l’any vinent repetireu i que ens retrobarem per poder continuar fent entre tots una diada de ciclisme diferent. Permeteu-me, doncs, que us vagi reservant taula i que us doni la benvinguda per a la SELENE d’enguany. BON PROFIT !!!!

Lluís Morell ,"Patoi" ( Chef del Restaurant CAN PATOI )

Perfil 1997

distància ( km ) >>>>>>>

74

Màxims pendents :

km x pista >>>>>>>>>>>

67,1

km x sender >>>>>>>>>

2

Cap de la Serra 2,7%

km x asfalt >>>>>>>>>>>

5,1

Alt de Cucoles 4,2%

km pujada >>>>>>>>>>>

36

Puig Cogul 7,2%

km baixada >>>>>>>>>>

32

Coll de Cantagalls 5%

desnivell acumulat ( mts )

1.407

Coll de Lligabosses 6,7%

controls de pas

6

Alt de les Abrines 4,5%

Serrat del Vintró 5,8%

Procedència del particiapnts per comarques 1997