Index.

1999


Any

Kms

Participants

Homes

Dones

Abandonaments

-temps

+temps

Mitjana

Velocitat mitjana

1999

90

796

787 8 51 4:22 9:37 6:49 13,200

Planell Pla 1999

Presentació:

Ja farà més de 10 anys que l’encanteri de l’antiga deessa grega "Selene" atreu els seus parroquians i, alhora, els engresca i els dóna força per marxar.

Que respecte l’any 97, un 32 % dels participants tornéssiu a fer la cursa el 98 i que, en general, vinguéssiu de 123 poblacions diferents de Catalunya -- corresponents a 20 comarques -- són aspectes que van propiciar la celebració, càlida i entranyable, del 10è aniversari de la Marxa Selènika . A la comissió organitzadora de la Penya Ciclista de Navarcles, sincerament, ens satisfà i ens complau comprovar que molts de vosaltres ja li teniu fet un raconet dins del vostre particular escenari esportiu. Moltes gràcies a tots per la vostra fidelitat.

<< I l’any que ve 100 ? >>, preguntàveu alguns al veure que el recorregut d’aleshores no us havia castigat tant. Doncs, per no confondre ningú, la resposta és que no existeix la mesura exacta, potser perquè la Selene és com una descoberta d’una dimensió en què no es pot donar el braç a tòrcer. Efectivament, enguany, caldrà patir de nou, perquè el repte és de 90 km: des del monestir de St. Benet de Bages, a les fondalades del Llobregat, fins al de Sta. Maria de l’Estany, a les altes terres de l’altiplà moianès.

Com sempre, hi ha trams novedosos que us aniran revelant -- no sense esforç-- matisos de l’entramat topogràfic: la pujada a Talamanca per un antic camí de bast, el vessant obac de la Vall de Marfà, l’ascensió al coll de la Montjoia ( que amb 1.030 mts. d’altitud és dels indrets més elevats de la comarca del Bages ) i una baixada trepidant a l’antic molí del Perer.

Qui tingui pressa, que s’oblidi de la urgència; qui sigui garrepa en l’esforç, no tindrà temps per entendre el diàleg tortuós d’una Marxa que entre tots hem anat forjant...

La comissió organitzadora

Perfil 1999

 

Catcom99.GIF (17617 bytes)