Index.

2002


Any

Kms

Participants

Homes

Dones

Abandonaments

-temps

+temps

Mitjana

Velocitat mitjana

2002

95

928

914

14

48

4h 15m

9h 44m

6h 41m

15,2 km/h

Planell Pla 2002

Dades G.P.S. de la prova: Track

Presentació:

Se m’ha fet l’honor de fer aquesta presentació i sóc un corredor de fons que ni tan sols tinc bicicleta. Jo, als ciclistes us tinc enveja sana, perquè podeu practicar el vostre esport durant més estona que no pas els que correm. Podeu veure molt més país i, a més a més, podeu fer alguna paradeta per fer un bon esmorzar que us ajuda a tirar endavant ...I això és el que trobareu a la Marxa Selènika: molt quilòmetres per recórrer i molt país per conèixer.

Que us saludi deu ser degut a la meva tasca de voluntari de controls que, com desenes d’ells, procurem any rera any que aquesta prova rebi un “excel·lent” en organització. Els voluntaris dels controls en ruta gairebé ni us veiem passar als primers i, en canvi, hi ha moments en què arribeu en colla i ens deixeu un xic saturats de feina. Però la nostra tasca és ajudar-vos i animar-vos per tal que pugueu avançar aquesta “muntanya russa” de la Selènika, sempre ben engrassada amb pujades per suar de valent i baixades per fer pujar l’adrenalina. Ara bé l’esforç de moure pedals i la força mental per no engegar-ho tot al carai l’hi heu de posar vosaltres.

A tu Selènic, recorda que el millor del dia és quan arribis al pavelló i posis el peu a terra. Llavors, mentre et tallin les brides del dorsal, sospiraràs fort, tancaràs els ulls per uns moments i et diràs “HO HET FET”, o bé, “HO HE TORNAT A FER”. Aleshores, durant aquells segons, no hi haurà ningú al món més satisfet, feliç i ric que tu. N’estic segur.

                                    Amadeu Puig ( voluntari selènic de Navarcles)

                                                                        Atleta corredor de fons

 

Perfil 2002

 

Participants comarques 2002