Index.

2004


Any

Kms

Participants

Homes

Dones

Abandonaments

-temps

+temps

Mitjana

Velocitat mitjana

2004

98

1032

1015

17 48

4:23

10:05

7:24 h

14.54 km/h

Planell Pla 2004

Dades G.P.S. de la prova: Track

Presentació:

 

Tornem-hi!... Ja està aquí la setzena marxa de resistència BTT, la Selènika. I amb ella arriba aquella bogeria del diumenge al matí per començar un dia complet amb la bicicleta. Tot està a punt, i d’això se n’ha encarregat la organització que, any rera any, ha anat eliminant obstacles i superant-se a si mateixa, perquè els participants gaudeixin (patint poc o molt) i quedin amb ganes de tornar la pròxima convocatòria.

S’ha escollit, minuciosament i amb molt de compte, el recorregut a seguir per poder fer un proposta com cal per a un dia “selènic” i d’esport . Es transitarà per camins oblidats i inoblidables, tot creuant serres i valls, trobant al nostre pas bonics paisatges i pobles que l’estiu passat van patir desgraciadament el flagell dels incendis.

Viure aquesta gran emoció requereix, però, un gran esperit aventurer i de sacrifici. Superar les dificultats i apartar de la ment el pensament d’abandonar en els moments més difícils, són reptes que fan ja que la prova sigui dura i, a ben segur que costarà suor i penúries. S’ha d’aprofitar a fons l’ocasió per xalar i aconseguir la meta, perquè rera l’esforç físic i mental ve la recompensa de la satisfacció.

 

Ànim nois!... i noies que, encara que sigueu menys, cada any en sou més!. Agafeu amb ganes la bici i pedaleu amb força; no us desanimeu. Segur que fins i tot el temps ens acompanyarà i ho passarem d’allò més bé. A més, l’organització ho té tot previst al mínim detall, mostra d’això és que pensant en la vostra arribada, l’equip d’Institut Ferlo amb els seus massatgistes, us tornarem a esperar per ajudar-vos a recuperar la condició física que, després del gran esforç muscular que haureu realitzat, us mereixeu. No hi falteu que no us defraudarem.

 

                                                                    Institut Ferlo. Manresa

                                                                    Escola de formació de massatgistes

Perfil 2004

REGAL 2004  Click sobre les fotos per fes mès gran.