Index.

2006


Any

Kms

Participants

Homes

Dones

Abandonaments

-temps

+temps

Mitjana

Velocitat mitjana

2006

105

812
789 23 57 4:59 11:46 7:59 13.14 km/h

Dades G.P.S. de la prova: Track

Presentació

Hola a tots. Diguéssim que sóc la punta de llança que obre via de la selènica. Ja fa temps que surto uns 20 minuts abans que ho faci el gruix dels participants. Duc la motxilla carregada de fletxes  per comprovar que tots els senyals que s’han posat el dia abans estiguin al seu lloc. Desgraciadament això quasi sempre no és així, ja que sovint m’adono que  han estat  canviats de direcció a les cruïlles o, senzillament, arrancades. Aleshores el meu company, que també va en moto, em dóna un cop de mà i remarquem. Sense ell segur que no me’n sortiria ni donaria l’abast. A més a més, m’atraparien els primers participants que formen cap de la cursa. També és cosa meva alertar possibles cotxes i motos que vénen en direcció contrària.

Tot i que ja sé el pa que s’hi dóna, a mi m’agrada fer aquesta feina perquè té la seva importància i força responsabilitat. Fins i tot m’atreveixo a dir que, si no és fes bé, el desenvolupament de la Selènika tard o d’hora acabaria sent un autèntic desastre, ja que  es perdria la feina de marcatge feta prèviament i, en conseqüència, molts participants acabarien perdent-se pels boscos.

 A la “Selene” hi ha una feinada considerable buscant camins i caminets i jo em sento responsable que el dia de la cursa l’itinerari transiti per on ha previst l’organització. M’encanta ser el que obre traça, perquè vull que l’amant de la bici ho trobi tot de cara i pugui, així, gaudir de les vistes, dels camins, dels paisatges sempre diferents cada any. Quan ha passat una setmana, ja estic esperant saber per on anirà la pròxima ruta selènika.

Gràcies per fer-nos confiança cada any.

 

Ernest Rayuela (la formiga-vígia de la  Selènika)

Perfil 2006

BubbleShare: Share photos - Here comes Halloween!