Index.

2007


Any

Kms

Participants

Homes

Dones

Abandonaments

-temps

+temps

Mitjana

Velocitat mitjana

2007

87

964 947 17 119 04:21 10:45 7h22m 12,344 km

Dades G.P.S. de la prova: Track

Presentació

<< Atenció... Aquí base 08T-356. Hola a tots els selènics, familiars, amics i acompanyants que cada any aguanteu tot el que la Marxa Selènika suposa. Gràcies per venir a compartir-la amb nosaltres una altra vegada.>>

Sóc el coordinador dels serveis de Protecció Civil de Radioemergències REMER de Navarcles i un any més, amb l’ajut d’entre 8 i 10 col·laboradors de la comarca, farem el servei de cobertura d’aquesta pedalada. La nostra funció a la Selènika consisteix en fer els comunicats que l’organització necessita dels diferents controls que hi ha desplegats per la ruta, amb l’objectiu de vetllar pel correcte funcionament de la cursa i avisar de les possibles incidències que es puguin presentar durant el seu desenvolupament. De passada, aquestes comunicacions serveixen per fer pràctiques a tots els col·laboradors REMER, en la nostra faceta de Protecció Civil.

<< Atenció, control núm. 3.... Necessitem informació del nombre de participants que fins ara han passat pel vostre control. Endavant, aquí base 08T...>> Aquesta transcripció literal d’una comunicació entre la base de Navarcles i un dels controls de l’itinerari, és el missatge més normal i monòton que més ens agrada escoltar, ja que és senyal que tot funciona correctament.

Fa 13 anys seguits que fem aquesta col·laboració a la Penya Ciclista i cada any intentem que el servei sigui més complet i eficaç. Hi ha col·laboradors a cada control de pas de participants, amb el metge itinerant, amb el cotxe “escombra”, amb les ambulàncies i jo mateix, des del control central del pavelló de Navarcles, organitzo l’òptima comunicació entre tots i coordino el que cal perquè les coses rutllin el millor possible. Com que el problema més habitual és la dificultat de comunicació a causa de la posició geogràfica dels controls de pas, dies abans fem les proves convenients per intentar trobar les situacions de millor cobertura. Tot i els esforços, a vegades no ens en sortim.

En fi, aprofito l’avinentesa per agrair a tots els meus companys de ràdio la seva col·laboració i compromís ja que, des del moment que l’organització em comunica quan serà la propera Selènika, ens posem en marxa per tenir-ho tot a punt.

<< Atenció... Aquí base 08T-356. Saludo a tots els participants selènics i espero que les ones hertzianes us acompanyin per trobar la força necessària per suportar l’estrebada “selènika”>>.

Antonio Hinojosa García ( Coordinador de Ràdioemissores) REMER DE PROTECCIÓ CIVIL

Perfil 2007

BubbleShare: Share photos - Lead Toys