34a edició MARXA SELÈNIKA - NAVARCLES 2022

LLARGA __________95 km Desnivell + 2360 m
CURTA - eBIKES ____65 km Desnivell + 1512 m

DIUMENGE, 02 D'OCTUBRE

PREU amb llicència: 46 EUROS (És obligatori portar la llicència al recollir el dorsal)

PREU sense llicència: 51 EUROS

Només es poden fer les inscripcions per Internet i amb targeta. NO ACCEPTAREM CAP ALTRA FORMA DE PAGAMENT.

Període d'inscripcions: Del 25 de juliol al 4 de setembre. Del 5 fins el 18 de setembre el preu serà de +5€. No es podrà assegurar de donar el mallot el mateix dia.

Menors 16 anys: S'ha de fer l'autorització prevista en les inscripcions i l'ha de signar l'adult responsable que l'acompanyi.

NÚM. DE REFERÈNCIA DE PARTICIPANT: Si has vingut en altres edicions i vols que a l'imprimir el diploma hi hagi la informació del teu historial selènic, busca el teu núm.; hi ha un enllaç al fer la inscripció.

GRUPS: Cal inscriure cada participant individualment i posar el nom del grup a cada persona. La recollida de dorsals l'ha de fer una sola persona del grup.

Un cop inscrit no es poden fer canvis. Retornarem els diners en els casos que se'ns doni un justificant (cobrament de 10€ per despeses bancaries). Si algú fa el canvi tant el que s'ha inscrit com el que ha corregut seran esborrats de les nostres bases de dades i no es podran inscriure mai més a la nostra prova.
Des del dia 18, ja no és tornen diners. Ni canvis de talla. Canvis Llarga a Curta és podran fer però el dorsal serà del color que vàreu demanar i només fins el dia 30.
Limitat a 1200 INSCRITS.

0 places disponibles

 

Període d'inscripcions: Del 25 de juliol al 4 de setembre. Del 5 al 18 de setembre del 2022 no podem garantir donar el mallot el mateix dia.