LLARGA ----> 31a edició MARXA SELÈNIKA - NAVARCLES 2019

MARXA DE RESISTÈNCIA EN BTT (Llarg:95 km 2759 m desnivell) - DIUMENGE, 29 DE SETEMBRE

PREU amb llicència: 35 EUROS (És obligatori portar la llicència al recollir el dorsal)

PREU sense llicència: 41 EUROS

Només es poden fer les inscripcions per Internet i amb targeta. NO ACCEPTAREM CAP ALTRA FORMA DE PAGAMENT.

Període d'inscripcions: Del 2 de setembre al 18 de setembre del 2019.

Canvis de curta a llarga o llarga a curta, només fins el dia 18 de setembre, el cost es de 10€. No es podran fer canvis el mateix dia.

DATA D'INICI D'INSCRIPCIONS: PREFERENTS (socis de la Penya Ciclista Navarcles, participants amb +6 edicions i qui hagi vingut els últims 5 anys seguits) a les 00:00 del dia 2 DE SETEMBRE.

OBERTES PER A TOTHOM (a les 00:00 del dia 4 de SETEMBRE)


Menors 16 anys: S'ha de fer l'autorització prevista en les inscripcions i l'ha de signar l'adult responsable que l'acompanyi.

NÚM. DE REFERÈNCIA DE PARTICIPANT: Si has vingut en altres edicions i vols que a l'imprimir el diploma hi hagi la informació del teu historial selènic, busca el teu núm.; hi ha un enllaç al fer la inscripció.

GRUPS: Cal inscriure cada participant individualment i posar el nom del grup a cada persona. La recollida de dorsals l'ha de fer una sola persona del grup.

Un cop inscrit no es poden fer canvis. Retornarem els diners en els casos que se'ns doni un justificant. Si algú fa el canvi tant el que s'ha inscrit com el que ha corregut seran esborrats de les nostres bases de dades i no es podran inscriure mai més a la nostra prova.

Aquest és el formulari de la LLARGA, per la curta: LINK CURTA

0 places disponibles

 

Les inscripcions comencen el 2 de setembre del 2019