LLARGA ----> 31a edició MARXA SELÈNIKA - NAVARCLES 2019 - 95 km Desnivell + 2759 m

MARXA DE RESISTÈNCIA EN BTT (Llarg:95 km 2759 m desnivell+) - DIUMENGE, 29 DE SETEMBRE

PREU amb llicència: 35 EUROS (És obligatori portar la llicència al recollir el dorsal)

PREU sense llicència: 41 EUROS

Només es poden fer les inscripcions per Internet i amb targeta. NO ACCEPTAREM CAP ALTRA FORMA DE PAGAMENT.

Període d'inscripcions: Del 2 de setembre preferents, del 4 de setembre tothom al 25 de setembre del 2019.

Canvis de curta a llarga o llarga a curta, només fins el dia 18 de setembre, el cost es de 10€. No es podran fer canvis el mateix dia.

DATA D'INICI D'INSCRIPCIONS: PREFERENTS (socis de la Penya Ciclista Navarcles, participants amb +6 edicions i qui hagi vingut els últims 5 anys seguits) a les 00:00 del dia 2 DE SETEMBRE.

OBERTES PER A TOTHOM (a les 00:00 del dia 4 de SETEMBRE)


Menors 16 anys: S'ha de fer l'autorització prevista en les inscripcions i l'ha de signar l'adult responsable que l'acompanyi.

NÚM. DE REFERÈNCIA DE PARTICIPANT: Si has vingut en altres edicions i vols que a l'imprimir el diploma hi hagi la informació del teu historial selènic, busca el teu núm.; hi ha un enllaç al fer la inscripció.

GRUPS: Cal inscriure cada participant individualment i posar el nom del grup a cada persona. La recollida de dorsals l'ha de fer una sola persona del grup.

Un cop inscrit no es poden fer canvis. Retornarem els diners en els casos que se'ns doni un justificant. Si algú fa el canvi tant el que s'ha inscrit com el que ha corregut seran esborrats de les nostres bases de dades i no es podran inscriure mai més a la nostra prova.

Aquest és el formulari de la LLARGA, per la curta: LINK CURTA

956 places disponibles

Inscripció cursaDades del participant

/

/

Nom del grup:

Fitxa sanitària

 

 
D'acord amb el que disposa l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades de caràcter personal s'incorporaran al fitxer Participants Selènika, del que és responsable la Penya ciclista Navarcles amb NIF G59548263 i seran objecte de tractament per gestionar la difusió de la Marxa de Resistència en BTT Selènika i la comunicació d'informació referent a dita Marxa que pugui ser d'interès per als participants així com altres activitats relacionades amb l'entitat; no seran cedides a persones físiques i jurídiques públiques o privades sense el vostre consentiment o si no ho autoritza una llei.

Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos al correu electrònic selenika@selenika.com o a l'apartat de correus n. 6 de 08270 Navarcles.